Mikä on AK Finanssiapu
-se on yhden naisen ratkaisu. 


                     

Useassa eri alojen yrityksessä taloushallinnon ja asiakaspalvelunkin tehtävissä toimittuani, olen kuullut kuinka kiire ja henkilöstöpula aiheuttavat etenkin loma-aikana pienissä yrityksissä ongelmia ja tarpeetonta painetta.

Lomia jää pitämättä, henkilöstö väsyy. Stressi ja huoli töiden hoitamisesta on jatkuvasti mielessä.

Kuinka nämä asiat ovat hoidossa yrityksessäsi? Yrityksen juoksevat asiat, joille kiireisessä liiketoiminnassa on harvoin sitä oikeaa henkilöä tai aikaa, on jonkun hoidettava. Myös lyhytaikaisissa poissaoloissa.

Minä olen ratkaisu, kun tarvitaan tilapäistä apua toimiston taloushallinnon, laskutuksen tai minkä tahansa muun asian parissa. Nopea sopeutumiskyky, sosiaaliset taidot ja oppimiskyky tiukoissa paikoissakin ovat perusosaamistani.  Tarvittaessa joustavat työaikani ja motivoitunut asenteeni työelämään ovat valttini. Työskentelen myös etänä asiakkaan laitteiden ja ohjemistojen avulla sujuvasti. Tällä hetkellä minulla on 7 yritystä joille hoidan sekä etänä, että paikan päällä taloushallinnon töitä. Teen työni osa-aikaisina ja päivässä muutamia tunteja per asiakas, joten kulut pysyvät hallinnassa ja työ on tehokasta.

Olen työ-iästäni ensimmäiset 10 vuotta toiminut vakinaisissa työtehtävissä pitkillä työsuhteilla asiakaspalvelun, myynnin, mainonnan ja markkinoinnin parissa. Tämän jälkeen siirryin kirjanpidon avustaviin tehtäviin, olen mm. hoitanut yritysten taloushallinnon ohjelmia, sekä rahaliikennettä ja rahoituspalveluita pääkäyttäjänä. Rakentamispalvelun käänteinen ALV, tilaajavastuut tuttuja, sekä verottajailmoittaminen.  Työsuhteeni on poikkeuksetta olleet pitkäkestoisia ja päättyneet omasta tahdostani. Työkokemuksiini kuuluu työskentelyt seuraavilla aloilla:

  1. Asiakaspalvelu
  2. Maahantuontiyritys, työkalut
  3. Kuljetus- ja maanrakennus, infra
  4. Tuotantoala, tehdas
  5. Mainonta- ja markkinointi
  6. Taloushallinto
  7. Tietotekninen tuki, internet

Vuonna 2013 perustin oman yrityksen, joka on työllistänyt minut päätoimisesti vuodesta 2016.

AK Finanssiapu on syntynyt vastaamaan pienien ja keskisuurien yrityksien tarpeisiin, joihin törmään päivittäin. Ehkä voin auttaa myös sinua?

Suoritan parhaillaan taloushallinnon ammattitutkintoa, palkanlaskennan osaamisala suuntana ja olen toiminut eri yrityksissä tilapäisenä kiireapuna oman yritykseni lisäksi vuodesta 2016.

AK Finanssiapu on valmistautunut tulevaan GDPR- tietosuoja-asetuksen tuloon. Asiakkaana tämä tulee osaksi toimeksiantosopimusta ilman erillisiä toimenpiteitä. 

                                                                     Anna Kokko